Nahyabey'den yeni taklit: Cuma çıkışı soruları yanıtlayan Erdoğan ve kabine toplantısı!

TAKİP ET

Nahyabey olarak tanınan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın taklitleriyle tanınan Muhammed Nur Nahya'dan yeni video geldi. Nahya bu kez Cuma namazı çıkışı ve kabine toplantısını taklit etti.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın taklidini yapması ile tanınan Muhammed Nur Nahya, yeni videosunu yayınladı.

Nahya yeni videosunda Cuma çıkışında soruları yanıtladı ve kabine toplantısına katıldı.

Videoda hHayat pahalılığı ve enflasyona dair bir soruya Erdoğan’ın daha önceki bir çıkışına göndermeyle cevap veren Nahya, “Çok abartılı buldum. FOX TV misin?” diyor.

Ekonomi hakkında Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye de sorular yönelten  Erdoğan aldığı cevap karşısında, "Allah sonumuzu hayır etsin" diyor.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in eğitim sistemiyle ilgili ‘0+0+0+12’ önerisine Nahya, “Sen bu eğitim sistemini falan çok kafana takma, boşver. Öğretmenlere verdiğimiz atama sözünü yerine getir, kafi” diye yanıt veriyor.

Kabineye “Haftaya sizi böyle görmek istemiyorum” derken Nebati’ye de özel olarak şöyle söylüyor: “Özellikle sen. Parıltı marıltı geç şunları. Doları düşür.”

Videonun tamamı şöyle:

nahyabey erdoğan taklit cuma çıkışı kabine toplantısı muhammed nur nahya