Nagehan Alçı: "Suriyeliler bu ülkede hakim de olacaklar, bürokrat da..."

TAKİP ET

Nagehan Alçı: "Sevgili Özdağ kabuslar görecek ama Suriye kökenli Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları yarın öbür gün bu ülkede hakim de olacaklar, bürokrat da olacaklar."

Zafer Partisi'nin sığınmacı ve kaçakların Türkiye Cumhuriyeti'nden gönderilme temalı videosunda Nagehan Alçı detayı dikkatlerden kaçmamıştı. Habertürk köşesinde gündeme ilişkin değerlendirmede bulunan Alçı, "Ümit Özdağ’ın hedefinde olmaktan şeref duyarım" başlıklı yazı kaleme aldı.

Söz konusu videoda Nagihan Alçı ve Abdurrahman Uzun adına da bir bilet yazıldığı görülmüştü. Bilette otobüsün kalkış noktası Ankara ve varış noktası Suriye’nin başkenti Şam olarak gösterildi.

"BU ÜLKEDE HAKİM DE OLACAKLAR, BÜROKRAT DA OLACAKLAR"

Bunun üzerine köşesinden yanıt veren Alçı, şu ifadelere yer verdi: "Bu insanların hayatları Türkiye’de. Suriyeli kanı taşımaları onları bu toprakların yabancısı yapmıyor. Biz çok kültürlü, çok dinli bir ülkeyiz, bizi biz yapan, zengin yapan bu. Bu ülkede üreten, çalışan, kendini bu ülkeye ait hisseden, bu ülkeyi seven herkesi bağrına basan bir ülke Türkiye. Vatanseverlik bu vatanı seven herkesi, kökenine bakmaksızın sevmektir, Zafer Partisi’nin reklamında söylendiği gibi Suriyeli diye insanları kovmak değil. Aksine böyle ayrımcı bir yaklaşım bu toprakların ruhuna ihanet…

Sevgili Özdağ kabuslar görecek ama Suriye kökenli Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları yarın öbür gün bu ülkede hakim de olacaklar, bürokrat da olacaklar.

Kendisini bu gerçeklere yavaş yavaş alıştırmasında fayda var…"

Ne olmuştu?

Söz konusu paylaşımda “Büyük Türk Milleti, Zafer Partisi'nin, Türk Milleti'nin kurtuluşu için reçetesi hazır. Bize bağışlarınızla destek olun, hep beraber ülkemizi bu kötü kabustan kurtaralım. #ümitlezaferedestek” ifadeleri kullanıldı ve Partinin Ziraat Bankasına ait IBAN’ numarası paylaşıldı.

Görüntülerde sokakta bir bilet satış merkezi kurulduğu ve insanların kaçak sığınmacıları ülkelerine göndermek üzere bilet almak için sıraya girdiği görüldü.

Videoda vatandaşların kaçak ve sığınmacılar adına bilet aldığı anlar da yer aldı.Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Avukat Sevdagül Tunçer'in  de yer aldığı görüntüler kısa süre içinde hızla yayıldı.

Tunçer videoda “Vatanını seven ve sahiplenen Türk evlatları. Siz Zafer Partisi’ne destek olun ülkemizi hep birlikte kurtaralım” dedi.

NAGEHAN ALÇI VE ABDURRAHMAN UZUN DETAYI

Videonun son kısmında ise Nagihan Alçı ve Abdurrahman Uzun  adına da bir bilet yazıldığı görüldü. Söz konusu bilette otobüsün kalkış noktası Ankara ve varış noktası Suriye’nin başkenti Şam olarak gösterildi.

nagehan alçı suriyeliler gündem zafer partisi haber hakim avukat