Nagehan Alçı, "Bunlar bizim köpeğimiz" diyen Rasim Ozan Kütahyalı'ya tepki gösterdi

TAKİP ET

Nagehan Alçı ile Ümit Kocasakal arasında Habertürk programında yaşanan tartışmadan sonra, Rasim Ozan Kütahyalı eşi Nagehan Alçı'ya tavsiye verdi. Kütahyalı, 'Bunlar bizim köpeğimiz. Onlar bize lazım, hoşgörülü ol' ifadelerini kullandı. Alçı ise bu söylemleri kınadı. 

Habertürk’ün Açık ve Net programına katılan Nagehan Alçı ve Ümit Kocasakal arasında bir tartışma yaşandı. Alçı ve Kocasakal arasında yaşanan bu tartışmaya, Rasim Ozan Kütahyalı Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla cevap verdi. 

"HOŞGÖRÜLÜ OL"
Kütahyalı, eşi Nagehan Alçı’ya tavsiye vererek, “Nagehan'cım lütfen benim hatırım için hoşgörülü ol. Şu an bizim emrimizde olan, bize hizmet eden, muhalefeti bölen, bizim kontenjanımızla muhalif rolü oynayan bu arkadaş gibiler rejim için çok mühim. CHP'ye zarar verip, bize faydalı olan bu tip gibilere ihtiyacımız var" dedi.

"BUNLAR BİZİM KÖPEĞİMİZ"
Program sonrasında da paylaşımlarına devam eden Kütahyalı, “Nagehan'cım beni dinlemedin ve beni kırdın. Ekranda sahte Atatürkçülük şovu yapıp sonra Adnan Oktar’ın, PKK’lıların ve FETÖ'cülerin avukatlığını yaparak milyon dolarları indiren bu tipler bize faydalı. Kabaca ifade edeyim: Bunlar bizim köpeğimiz. Onlar bize lazım, hoşgörülü ol" ifadeleri ile bir tweet daha attı.

"İSMİMİN GEÇMESİNDEN ÜZÜNTÜ DUYUYORUM"
Nagehan Alçı, eşi Rasim Ozan Kütahyalı’nın bu paylaşımlarından sonra kendi Twitter hesabından bir mesaj yayınlayarak Rasim Ozan Kütahyalı’nın söylemlerini kınadığını belirtti.

Alçı’nın mesajı şu şekilde;
“Rasim Ozan'ın çirkin ifadelerini kınıyorum, paylaştığı mesajın içeriğini de dilini de çok yanlış buluyor ve içinde ismimin geçmesinden üzüntü duyuyorum..."

rasim ozan nagehan alçı