Müzik yasağı başlamadan sahneden indirilen rapçi Sefo isyan etti

TAKİP ET

Müzik yayını yasağına tepkiler sürürken sıcak bir gelişme yaşandı. Bodrum'da konser veren rapçi Sefo, yasak başlamadan önce valilik talimatıyla sahneden indirildi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Sefo, karara isyan etti.

Şarkıları milyonlarca kez dinlenen  rapçi Sefo, "Müzik yasağı" gerekçesiyle Muğla Bodrum'da verdiği konserde sahneden indirildi.

01.00'de başlayan yasağa rağmen 00.30'da sahneden indirilen Sefo, duruma tepki göstererek "Bu saçmalık ya! Ben bu ülkede gerçekten çok sıkıldım. Böyle bir şey olamaz" diyerek tepki gösterdi.

Sefo, Instagram hesabından şu ifadeleri kullandı:
“Arkadaşlar saat 00.30, Bodrum’dayız ve ben valiliğin talimatıyla sahneden indirildim. Bu ülkede gerçekten çok sıkıldım. Böyle bir şey olamaz ya. Saat 00.30 yaa 01.00’e kadar değil miydi? Saçmalık bu saçmalık. O kadar insan geldi buraya bekledi. Yarım saat vaktimiz yok mu şarkı çalabilmek adına? Neden ya neden? Ne istiyorsunuz anlamadım."

Pandemi sürecinde saat 00.00’da sona erecek şekilde belirlenen müzik yayın saati, yaz mevsimi ve beraberindeki turizm hareketliliğine bağlı olarak gece 01.00’e kadar uzatılmıştı.

 

sefo müzik yasağı müzik bodrum konser muğla