Mustafa Sarıgül, işitme engelli vatandaşı oy vermeye ikna etti

TAKİP ET

CHP'den Erzincan 1. sıra milletvekili adayı olan TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, işitme engelli vatandaşı CHP'ye oy vermeye ikna etti.

Türkiye, 39 gün sonra sandık başına gidecek. Seçimler için sayılı günler kalmasıyla birlikte Cumhurbaşkanı ve milletvekili adayları seçim çalışmalarına başladı.

CHP'den Erzincan 1. sıra milletvekili adayı olan Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül de seçim bölgesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Esnaf ziyaretleri yapan ve vatandaşlarla sohbet eden Sarıgül, işitme engelli bir vatandaşı CHP'ye oy vermeye ikna etti.

İşte Mustafa Sarıgül'ün o anları:

Mustafa Sarıgül, Türk siyasetçi ve işadamıdır. 15 Kasım 1956 tarihinde Erzincan'da doğmuştur. Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nden mezun olmuştur.

Sarıgül, siyasi kariyerine 1999 yılında Şişli Belediye Başkanı olarak başlamıştır. 1999-2014 yılları arasında Şişli Belediye Başkanlığı görevini sürdürmüş ve dönemi boyunca belediyecilik alanında çeşitli projelere imza atmıştır.

Mustafa Sarıgül, siyasi kariyeri boyunca İstanbul Şişli Belediye Başkanlığı ve milletvekilliği dönemleri dâhil olmak üzere birçok seçimde aday olmuştur.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı olan Sarıgül, sosyal medya platformu TikTok'ta çektiği videolarla da sık sık gündem oldu.

Mustafa Sarıgül işitme engelli