Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup evlilik kararı aldı! Sütşurup "Midemi bulandıran şeyler vardı" demişti

TAKİP ET

Şarkıcı Mustafa Sandal, Melis Sütşurup ile evlilik kararı aldığını açıkladı. Sandal, "Evet bir takım hazırlıklar yapıyoruz ancak tarih konusunda henüz net bir şey yok" dedi. Evlilik kararı sonrasında Sütşurup'un Sandal hakkındaki "Midemi bulandıran çok şey vardı" sözleri gündem oldu.

Emina Jahovic ile boşandıktan bir süre sonra kendisinden 19 yaş küçük Melis Sütşurup'la aşk yaşamaya başlayan Mustafa Sandal, Sütşurup ile evlilik hazırlığı yaptığını açıkladı.

Sandal Milliyet'ten Umut Ünver'e yaptığı açıklamada evlilik hazırlığı yaptığını söyledi. Sandal açıklamasında "Evet bir takım hazırlıklar yapıyoruz, ancak tarih konusunda henüz net bir şey yok. Ufak ufak hazırlığımızı yapıyoruz" dedi.

Parmağındaki tektaş yüzük ile dikkat çeken Melis Sütşurup ise, "Bu evlilik için takılan yüzük değil, hep vardı" derken, Sandal, "Onu henüz göremezsiniz" dedi.

O SÖZLERİ AKLA GELDİ
İkilinin bu açıklamaları sonrası Sandal'ın sevgilisinin daha önce yaptığı bir açıklama gündeme geldi. Melis Sütşurup daha önce sevgilisinden ayrılınca "Mustafa hakkında tesadüfen öyle bir şey öğrendim ki ilişkiyi hemen bitirdim. Zaten öncesinde de midemi bulandıran çok şey vardı. Ama bunlar aldatma, ihanet gibi konular değil. Daha çirkin şeyler, detayına girmem bana yakışmaz..."

mustafa sandal melis sütşurup evlilik ünlü magazin şarkıcı medya