Mustafa Sandal'dan EURO 2020 şarkısı hakkında: "Bize komplo kurdular!"

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, futbol milli takımı için yazdığı EURO 2020 şarkısı hakkında konuştu. Sandal, "Bize komplo kurdular" dedi.

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, A Milli Futbol Takımı için 20 günde yazdığı EURO 2020 şarkısı hakkında konuştu. Sandal, "Biz bile inanamadık. Rica ettiler, para dahi almadan yazdım ancak yapılanlar hiç hoş değildi. Sosyal medyada bize komplo kurdular, kim olduğunu da biliyorum ama söylemeyeceğim" diyerek tepki gösterdi.

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, önceki akşam Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'nde sevenleriyle buluştu.

TEPKİ GÖSTERDİ: "İNANAMADIK"
20 günde A Milli Futbol Takımı'na yazdığı Euro 2020 şarkısı ile ilgili de konuşan şarkıcı, "Biz bile inanamadık. Rica ettiler, para dahi almadan yazdım ancak yapılanlar hiç hoş değildi. Sosyal medyada bize komplo kurdular, kim olduğunu da biliyorum ama söylemeyeceğim. Ayıp, futbolcular da bundan etkilendi." cümleleriyle kendisine sosyal medyadan saldırı yapan kişileri kınadı.

Türkiye, favori olarak gösterildiği ve şampiyonluk hedefiyle katıldığı EURO 2020'de oynadığı 3 karşılaşmada da mağlup oldu ve sadece 1 gol atabilmişti. Milli takım, sıfır puan ve -7 averajla ile Euro 2020'nin en "başarısız takımı" olmuştu.

mustafa sandal euro 2020 futbol marş şarkı