Mustafa Denizli, maç sırasında mide kanaması geçirdiğini açıkladı

TAKİP ET

Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, ilk yarı değerlendirmesi yaptığı basın toplantısında kritik açıklamalarda bulundu. Denizli, Süper Lig'de bir maç sırasında saha kenarında mide kanaması geçirdiğini açıkladı.

Spor Toto Süper Lig’de ilk yarıyı 18 puanla düşme hattının 1 puan üzerinde 16. sırada tamamlayan Altay’da teknik direktör Mustafa Denizli, kritik açıklamalar yaptı.

Kulübün Gaziemir’deki Vali Kutlu Aktaş Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında ilk yarıyı değerlendirip, ikinci devre öncesi önemli mesajlar veren tecrübeli çalıştırıcı, “Bu mücadele hiçbir dönemde korkaklar ve fareler sınıfında olmadı. Hep üst düzeyde aslanlar sınıfında mücadele ettim ve buna devam ediyorum” diye konuştu.

TRANSFER TAHTASI KAPALI
Başkan Özgür Ekmekçioğlu ile uzun bir toplantı yaptıklarını söyleyen deneyimli teknik adam, “Transfer tahtamız kapalı ama başkanımız bunu bir aksilik çıkmazsa transfer sezonu başlamadan bertaraf edecek. Olmazsa karalar mı bağlayacağız hayır. Kan kusarız kızılcık şerbeti içtik deriz. Bize yürüdüğü yolda inancını kaybetmeyen, Altay’ın ne olduğunu bilen futbolcu lazım” şeklinde konuştu.

MAÇ SIRASINDA MİDE KANAMASI GEÇİRDİĞİNİ AÇIKLADI
Bir maçta saha kenarında mide kanaması geçirdiğini ancak bunu belli etmediğini kaydeden Mustafa Denizli, “Yaşadığımız bu camia için tüm vücudumuzda ortaya koymaya hazır olduk. Futbolcularımın da buna inanmasını, bunu yaşamasını istiyorum. Her şeyini bu kulüp için ortaya koyacak, kendini ikinci plana koyacak futbolculara ihtiyacım var” mesajı verdi.

mustafa denizli futbol spor altay mide kanaması