Mustafa Cengiz başkanlığa aday oluyor, Fatih Terim'i canlı yayında kovdu!

TAKİP ET

Galatasaray'da yine kaos devreye girdi. Kulüp Başkanı Mustafa Cengiz, yasal gerekçelerle seçimlerin olmayacağını açıkladı. Görevinin başında kalmaya devam eden Cengiz, Fatih Terim'i canlı yayında bombaladı. Mustafa Cengiz, basın toplantısı bittikten sonra yeni bir açıklama daha yaparak başkanlığa aday olacağını söyledi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz gündemi sallayacak açıklamalar yaptı.

Fatih Terim'e yönelik çok sert eleştiriler yönelten Cengiz, seçimlerin olmayacağını ima ederken görevlerinin başında olduğunu söyledi.

Cengiz, Fatih Terim'in kendisine ve genel kurula hakaret ettiğini belirterek, "Fatih Terim Onursal Başkan sanıyor kendisini" ifadelerini kullandı.

CANLI YAYINDA KOVDU
Mustafa Cengiz, Terim ile hiçbir şekilde göreve devam etmeyeceğini ifade ederken, Terim'in açıklamaları sonrasında kanser tedavisine yeniden başlamak zorunda kaldığını açıkladı.

"Fatih Terim'in açıklamaları yüzünden strese girdim. Beynimdeki 2 ayrı noktada kanser yeniden nüksetti. Kemoterapiye başlıyorum. Eserin gurur duy Hocam! Bizi kim seçti genel kurul. Sen genel kurula hakaret ediyorsun ey Fatih Terim."

TEST SEÇİMİ

Yapılmak istenen seçimlerde usulsüzlük olduğu ileri süren Cengiz, listelerde birçok hata olduğunu söyledi. Yönetim listesindeki isimlerin 2 kere yazıldığını söyleyen Cengiz, görevlerinin başında olduğunu ifade etti:

"Bu önümüzdeki seçim, test seçimidir. Bu seçim, bir tercih seçimi olmayacak. Galatasaray kendi kendini test edecek. Galatasaray vefakar mı, Galatasaray'da aidiyet var mı, Galatasaray takdir mi eder, nankör müdür, teşekkür mü eder? Galatasaray kendi kendini test edecek."

HOCA ARAYIŞI VE TRANSFERLER DEVAM EDİYOR

Son derece sinirli ve yorgun olduğu görülen Mustafa Cengiz'in konuşmasının sonunda gelen bir soruya verdiği yanıt dikkat çekti.

Cengiz, bir muhabirin "Açıklamalarınızdan anladığımız kadarıyla görevinize devam ediyorsunuz ve seçimler olmayacak. Bu durumda takımın Galatasaray'ın yeni hocası kim olacak" sorunua şu yanıtı verdi:

"Taraftar hiç merak etmesin. Transferlerimiz, hoca arayışlarımız sürüyor. Biz görevimizin başındayız. Kırmızı çizgimiz kişiler değil, Galatasaray'dır. Altını çizerek söylüyorum kırmızı çizgimiz Galatasaray'dır."

GALATASARAY BAŞKANI OLARAK ÖLMEK İSTİYORUM

Toplantı bittikten sonra tekrar muhabirlerle konuşan Mustafa Cengiz, başkanlığa aday olacağını açıkladı:

"Benim isteğim Galatasaray başkanıyken ölmek inşallah öyle olur. Doktorlar ve ailem kesinlikle aday olmamı istemiyor ama ben onları dinlemeyeceğim.”

fatih terim mustafa cengiz galatasaray mustafa cengiz açıklamalar