Mustafa Ceceli, Mehmet Özhaseki'ye "Tavaf edemiyorum" demişti: Ceceli'nin Kabe'deki videosu ortaya çıktı

TAKİP ET

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin Mustafa Ceceli'yle arasındaki telefon görüşmesi sosyal medyada gündem olmuştu. Özhaseki'ye "Kabe'deyim ama tavaf edemiyorum" diyen Ceceli'nin Kabe'deki videosu ortaya çıktı.

Partisinin önceki dönem belediye başkanları toplantısında konuşan AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, şarkıcı Mustafa Ceceli'yle yaptığı telefon görüşmesini anlatmıştı.

Özhaseki, şu ifadeleri kullanmıştı:

“Beni bir müddet önce Kabe'den Mustafa Ceceli aradı. Dedi ki 'Mehmet Abi ben Hac'dayım ama tavaf edemiyorum.' Mustafa hayırdır dedim, hayranların Kabe'yi mi bastı, niye tavaf edemiyorsun. 'Hayır abi değil. Önümde bir Türk Bayrağı var, bütün Hüccac; esmer, Uzak Doğu'dan gelmiş sarı benizliler, küçük boylular önce geliyorlar Kabe'de beni durduruyorlar, bayrağı öpüyorlar sonra da elimden tutup Kabe'ye çeviriyorlar beni elimi açtırıyorlar. Recep Tayyip Erdogan diye duaya başlıyorlar' dedi."

MUSTAFA CECELİ'NİN KABE'DEN VİDEOSU ORTAYA ÇIKTI

Özhaseki'nin, Mustafa Ceceli'nin kendisini aradığını ve Kabe'de tavaf edemediğini söylemesinin ardından şarkıcı Mustafa Ceceli'nin hac videosu ortaya çıktı.

Yasemin.com isimli internet sitesi, Ceceli'nin Kabe'de tavaf yaptığı anlardan görüntü paylaştı.

İşte o video:

Mustafa Ceceli Kabe Tavaf Hac AKP Mehmet Özhaseki