Murat Ongun açıkladı: İBB'de tespit edilen TÜGVA'lıların işine son verildi

TAKİP ET

TÜGVA'daki torpil listeleri gündemdeki yerini korurken İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan çarpıcı bir açıklama geldi. Ongun, İBB'deki tespit edilen TÜGVA torpillilerinin işine son verildiğini açıkladı.

İBB Sözcüsü Murat Ongun TÜGVA sosyal medya hesabından TÜGVA hakkında çarpıcı bir açıklama yaptı. 

Devletin çeşitli kademelerine yerleştiği öne sürülen TÜGVA yöneticilerinin, AKP döneminde İBB’de de işe alındığını ifade eden Ongun, Ekrem İmamoğlu'nun İBB seçimlerini kazanması sonrası söz konusu kişilerin görevlerinden ayrıldığını duyurdu.

TEK TEK TESPİT EDİLDİLER
Ongun konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:
"Yaptığımız incelemelerde, TÜGVA yöneticilerinin İBB'de işe alındığını da tespit ettik. Mesela Vakfın Başkanı olan kişi 2015'te işe alınmış. 31 Mart 2019 seçimlerinin ardından 11.04.2019'da işten ayrılmış. İBB'nin ballı kaynak olarak kullanılmasına müsaade etmeyeceğiz."

GÖREVLERİNE SON VERİLDİ
Devletin çeşitli kademelerine yerleştiği öne sürülen TÜGVA yöneticilerinin İBB’de de işe alındığını sosyal medya hesabından duyuran İBB Sözcüsü Murat Ongun, yeni bir paylaşım daha yaptı.

‘İnceledik bulduk’ ifadelerini kullanan Ongun, “TÜGVA'nın neredeyse tüm yöneticileri, ortaokul-lise koordinatörleri dahil geçmiş dönemde İBB'de işe alınmış. Hepsi artık gitti. Besleme vakıflar için değil 16 milyon İstanbullu için çalışıyoruz.”  dedi.


 

TÜGVA Başkanı: Belgeleri içeriden almış bu adam, sızdırmış, yedek yapmış ve ifşa ediyor

İBB'ye Büyükada'da TÜGVA engeli!

Yüz milyonlarca lira öğrenci yurtlarına gideceği yerde Ensar'a, TÜGVA'ya gitmiş!

Ekrem İmamoğlu'nun veto ettiği TÜGVA kararı: AKP ve MHP oylarıyla kabul edildi

Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜGVA arasında yeni protokol imzalandı!

tügva tügva ibb murat ongun