Murat Göğebakan'ın eski eşi Sema Bekmez'in ölüm nedeni belli oldu

TAKİP ET

Murat Göğebakan'ın 6 Kasım 2020'de hayatını kaybeden eski eşi Sema Bekmez'in ölüm nedeni belli oldu. Bekmez'in şüpheli ölümündeki eksik noktalar otopsi sonuçlarıyla tamamlandı.

Murat Göğebakan, yaklaşık 11 yıl Sema Bekmez'le evli kalmış, çiftin bir çocukları olmuştu. Kansere yakalanan Göğebakan, hastalığı yendikten kısa süre sonra "Beni aldattı" diyerek eşi Sema Bekmez'le 2011'de boşanmıştı.

Sema Bekmez, 6 Kasım 2020’de evinde komaya girmiş halde bulunmuştu. Evde komaya girmiş halde bulunan Sema Bekmez daha sonra hayatını kaybetmişti. Savcılık şüpheli olarak gördüğü bu ölümünle ilgili soruşturmasını başlattı.

ÖLÜM NEDENİ AÇIKLANDI
Sema Bekmez'in ölümüyle ilgili savcılık tarafından soruşturma başlatıldı. Ev arkadaşı, verdiği ifadede "Ağzından beyaz renkli sıvı gelmişti. Ambulansı aradım" şeklinde ifade verdi. Adli Tıp Kurumu, Sema Bekmez'in kesin ölüm sebebini anlamak için yaptığı otopsi sonrası "Ölüm nedeni kalp damar yetmezliği" olarak açıklandı.

Seme Bekmez’in ölüm nedeninin açıklanmasından sonra savcılık ölüm üzerindeki şüpheli durum kalktığını ifade ederek dosyayı kapattı.  

murat göğebakan sema bekmez ölüm nedeni