Murat Boz'dan Ankara'da 23 Nisan mesajı

TAKİP ET

Ankara Büyükşehir Belediyesi, '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' nedeniyle çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak. Şarkıcı Murat Boz da Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda saat 16.00'da vereceği konsere davet etti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” nedeniyle Başkentliler için çeşitli programlara ev sahipliği yapacak.

23 Nisan Cumartesi günü 12.00-16.00 saatleri arasında Gençlik Parkı’nda düzenlenecek ve tüm çocuklara açık olacak şenlikte; yüz boyama, masal kahramanları, maskot ve palyaçolar, festival bandosu, capoeira, kukla, ilizyon, balon katlama ve bubble show gibi çok sayıda gösteri yer alacak.

Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda saat 16.00’da Murat Boz konseri ile devam edecek kutlamalar, 24 Nisan Pazar günü de Altınpark’ta Gripin konseri ile sona erecek. Şarkıcı Murat Boz bir video yayınlayarak tüm Ankara halkını 23 Nisan'ı kutlamaya çağırdı.

Şarkıcı, videoda "Herkese merhaba,  23 Nisan'da Ankara'da Atatürk Spor Salonu'nda Ata'mızın çocuklara armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyoruz. Tüm Ankaralıları bekliyorum. Saat 16:00'da görüşmek üzere. " ifadelerini kullandı. 

murat boz 23 nisan ankara konser belediye abb başkent