Murat Boz, Damla Sönmez'le aşk yaşadığı iddiasına böyle cevap verdi

TAKİP ET

'O Ses Türkiye Yılbaşı' programında sahne alan oyuncu Damla Sönmez, sahnede Murat Boz'la düet yapmıştı. İkili hakkında aşk iddiası ortaya atılmıştı. Murat Boz, aşk iddialarına ilişkin soruya "Teşekkür ederim" diyerek yanıt verdi.

'O Ses Türkiye Yılbaşı' programında sahne alan 34 yaşındaki oyuncu Damla Sönmez, sahnede Murat Boz'la düet yapmıştı. İkili hakkında aşk iddiası ortaya atılmıştı. 41 yaşındaki şarkıcı Murat Boz, önceki gün Etiler'de bulunan yapım şirketinden çıkarken görüntülendi. Yaklaşık 3 saat içeride kalan Boz "Toplantımız vardı, onun için görüşmelere geldim." dedi.

DAMLA SÖNMEZ SORUSU
Snob Magazin'de yer alan habere göre; O Ses Türkiye Yılbaşı çekimlerinde oyuncu Damla Sönmez ile yakınlaştığı ve yeni aşka yelken açtığı haberleri sorulunca aracına binip "Teşekkür ederim." cevabını verdi.

Bir dergiye röportaj veren Damla Sönmez, aşka dair görüşlerini şu sözlerle anlatmıştı:
"Aşk senin yaratımını sağlayan ateş. Ailen, mesleğin, yaratımını nerede kullanıyorsan orası. Hayata aşkla bakmak, yaşıyor hissettiriyor insana. Tam olarak olduğun yerde durabilmek, anda var olabilmek aşk. Başka bir yerde olmak istememek. Tam hissetmek. Kendinde tam, var oluşla tam. Hareketini her hücrende hissettiğin bir ateşin içinde huzurla var olabilmek."

damla sönmez murat boz aşk sevgili o ses