Müjde Uzman ile Oğuzhan Uğur barıştı

TAKİP ET

Müjde Uzman, geçtiğimiz hafta ayrıldığı sevgilisi Oğuzhan Uğur ile barıştıklarını açıkladı. Uzman, "Arkadaşlar ayrılık uzun sürmedi, tekrar bir araya geldik. Mutluyuz, her şey yolunda" dedi.

Ünlü oyuncu Müjde Uzman, geçtiğimiz hafta sevgilisi Oğuzhan Uğur ile yaşadıkları ayrılığın ardından barıştıklarını açıkladı. Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Sorumlu hayvanları sahipliliği amacıyla çekilen sekiz bölümlük mini dizi 'Bunu Bi Düşünün'ün tanıtımı önceki akşam yapıldı. Davete menajeri ile birlikte katılan Müjde Uzman, muhabirlerle sohbet etmeyi ihmal etmedi.

"AYRILIK UZUN SÜRMEDİ, MUTLUYUZ"
Geçtiğimiz hafta aşk yaşadığı Oğuzhan Uğur ile birbirlerini sosyal medyadan silen Uzman, gazetecilerin 'ayrılık' sorularına yanıt verdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Müjde Uzman, "Arkadaşlar ayrılık uzun sürmedi, tekrar bir araya geldik. Mutluyuz, her şey yolunda." diyerek, barıştıklarını duyurdu.

Karikatürist ve müzisyen Oğuzhan Uğur, 'Hadi İnşallah', 'Kiralık Aşk' ve 'Muhteşem Yüzyıl' gibi yapımlarda rol alan oyuncu Müjde Uzman ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Çift, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla birlikteliklerini gözler önüne sermişti.

FOTOĞRAFLARI KALDIRIP TAKİPTEN ÇIKMIŞLARDI
Instagram'dan sık sık mutluluk pozlarını yayınlayan ikili ile ilgili beklenmedik bir gelişme yaşanmıştı. Uzman ile Uğur, sosyal medya hesaplarından birlikte yer aldıkları fotoğrafları kaldırmıştı. Birbirlerini takipten de çıkan ikilinin bu hamlesi 'ayrılık' dedikodularını alevlendirmişti.

oğuzhan uğur müjde uzman