Muhteşem Yüzyıl'ın Şehzade Cihangir'i büyüdü! İşte Aybars Kartal Özson'un son hali

TAKİP ET

Türk televizyonlarına damga vuran Muhteşem Yüzyıl dizisinde 'Şehzade Cihangir'in çocukluğunu oynayan Aybars Kartal Özson büyüdü. Son haliyle dikkat çeken Özson, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarında sık sık Beşiktaş'a yer veriyor.

Bir dönemin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Muhteşem Yüzyıl'da Şehzade Cihangir'i canlandıran Aybars Kartal Özson büyüdü. Son olarak Hekimoğlu dizisinde rol alan Özson'un son haline beğeni yağdı.


Aybars Kartal Özson, 18 Mayıs 2008 yılında İstanbul Üsküdar’da dünyaya geldi. Bulgaristan göçmeni bir ailenin oğlu olan küçük oyuncu bir reklam filminde rol alınca yıldızı parladı. Bir Çocuk Sevdim isimli dizide Hasan karakterini canlandıran Özson sonrasında ise Muhteşem Yüzyıl dizisinin 3. sezonunda Şehzade Cihangir’i oynadı. Ardından kısmeti açılan oyuncu pek çok dizide daha yer aldı.

Aybars Kartal Özson, oyunculuk yeteneğinin doğuştan geldiğini ve yönetmen olmak istediğini söylemişti. Aybars Kartal Özson şimdilerde yaptığı paylaşımlar ve son haliyle dikkat çekiyor.

O minik halinden eser kalmayan çocuk oyuncu fanatik bir Beşiktaş taraftarı... Sosyal medya hesabında hem Beşiktaş paylaşımları hem de günlük hayatından paylaşımlar yapan Aybars Kartal Özson'a beğeni yağıyor.
 

şehzade cihangir aybars kartal özson muhteşem yüzyıl