Muhsin Yazıcıoğlu, "13 defa suikast geçirdim, beni öldürmek istiyorlar" demiş

TAKİP ET

Gelecek Partili Selçuk Özdağ ile Veli Toprak'ın kaleme aldığı "Son Alperen" kitabında dikkat çeken ifadeler yer aldı. Kitapta, BBP'nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun, yakın çevresine '13 defa suikast geçirdim. Beni öldürmek istiyorlar' dediği belirtildi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ile Sözcü muhabiri Veli Toprak'ın kaleme aldığı “Son Alperen-Muhsin Yazıcıoğlu'nun Sır Görüşmeleri” adlı kitapta çarpıcı açıklamalar yer aldı. Kitapta, helikopter kazasında yaşamını yitiren BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu yakın çevresine, “13 defa suikast geçirdim, beni öldürmek istiyorlar” dediği aktarıldı.

"BEN DÖNECEĞİM TÜRKİYE'YE DEDİ, 2.5 AY SONRA VEFAT ETTİ"
Kitapta röportaj veren Avrupa Nizamı Alem Ocakları Kurucusu Zülfü Canpolat, “Yurt dışına çıktım, firardım. Beni aradı, Almanya'da buluştuk. '13 defa suikast geçirdim' dedi. 'Komplo teorisi değilmiş, beni öldürmek istiyorlar. Allah'ın takdiri ve mukadderatından kaçmam, ben döneceğim Türkiye'ye' dedi. Vedalaştık, 2.5 ay sonra şehadet şerbetini içti” ifadelerini kullandı. 

"HAYATTA OLSAYDI MİLLET İTTİFAKI'NDA OLURDU"
CHP eski Sivas Milletvekili Mahmut Işık, "Meclis'te Muhsin beyle konuştum. Bolu Tüneli'nde bir minibüs sıkıştırmış. Zor kurtarmışlar, tünelin duvarına, bariyerlerine çarptırmak istemişler. “Beni öldürecekler. Bana vur diyorlar, karıştır diyorlar” dedi. Bugün hayatta olsaydı Millet İttifakı'nda olurdu. Muhsin Bey ölmedi, öldürüldü" dedi.

AKP'nin kurucusu ve CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, "2007'de bağımsız aday oldu. Daha aday olacağını bilmediğim bir safhada Tayyip Bey bana dedi ki “Sivas'tan bağımsız aday olsa kazanabilir mi?” Ben de “Kazanır” dedim. Vefatıyla ilgili gelişmeleri izlediğimde, bunun kaza olma ihtimalini zayıf görüyorum" şeklinde konuştu.

"ÇUVAL DOLUSU KASET VE CD'LER"
Yazıcıoğlu'nun danışmanı Bilal Özkaynar ise, "Başkana devlet görevlileri bir çuval kaset, CD getirdi. Bunlar çok tehlikeli görüntüler. İçinde sanatçılar, siyasetçiler, iş adamları, devlet adamları, askerler var. İnsanların zaaflarından faydalanılarak elde edilen görüntüler. Başkan, ‘Kimsenin uçkurunun bekçisi değilim. Beni bulaştırmayın' dedi. Sonra ikna ettiler ama akıbetini bilmiyorum." ifadelerine yer verdi.

ERDOĞAN'A SUÇÜSTÜ YAPILACAKTI, UYARDI
BBP eski Milletvekili Saffet Topaktaş ise, "Erdoğan'ın, İBB'yle ilgili bir mahkemesi var, dosyası Yargıtay'da. Bir telefon geldi. Muhsin Başkan hemen Tayyip Bey'i aradı, “Randevulaştığın yere gitme” diye uyardı. 5 milyon doları birine vermek için gitse orada suçüstü yapacaklarmış. Randevuya gitmedi böylece o olaydan kurtardı" dedi.




 

muhsin yazıcıoğlu bbp suikast helikopter