Muharrem İnce'yi hedef aldı: "Senin ataların gelse tarikatları, cemaatleri bozmaya gücün yetmez"

TAKİP ET

Emin Oğuz Manav isimli kişi, "Tarikat yurtlarını dozerle yıkarım" diyen Muharrem İnce'ye böyle yanıt verdi: "Senin ataların gelse tarikatları, cemaatleri bozmaya gücün yetmez."

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, geçtiğimiz günlerde İzmir'de yaptığı açıklamada "Tarikat yurtlarını dozerle yıkarım" demişti.

İnce, "Bu millet beni Cumhurbaşkanı seçerse; benden başka hiçbir isim bunu söyleyemez, bir tarikat yurdunda çocuğa tecavüz edilmişse, altı yaşında çocuk evlendirilmişse, hapse atmak falan ufak hikaye o yurtları dozerle yıkarım" ifadelerini kullanmıştı.

"SENİN ATALARIN GELSE..."

YouTube'da videolar yayınlana Emin Oğuz Manav isimli kişi "Muharrem İnce 'Başkan olursam dozerle tarikatları yıkarım' diyor. Senin ataların gelse tarikatları, cemaatleri bozmaya gücün yetmez" ifadeleriyle İnce'yi hedef aldı.

Manav daha önce "Zinanın önünü kesmek istiyorsan kadınları çalıştırmayacaksın" sözleriyle tepki çekmişti.

Ayrıca Manav, "Ne mutlu Türküm diyene' kadar gayri islami bir söz yoktur. Tam bir ırkçı sözüdür bu, tam bir ırkçı sözü ve düşmanlık ifade eden bir sözdür" ifadeleriyle Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret etmişti.

Muharrem İnce tarikat cemaat