Muharrem İnce sinirlendi, böyle tepki gösterdi: "Hay Allah belanızı versin

TAKİP ET

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisini aradığını söylemesinin ardından gelen "Cumhur İttifakı'na mı geçeceksin" eleştirilerine sert tepki gösterdi. İnce, "Hay Allah belanızı versin. Başka bir şey demiyorum" dedi.

Ekonomik sorunlara çözüm için hazırladığı metni diğer partilerle görüşen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin kendisini aradığını ve "Bayramdan sonra görüşelim" dediğini aktarmıştı.

Muharrem İnce, açıklamasının ardından kendisine yönelik gelen "Bahçeli seni niye aradı, ne yapıyorsun, Cumhur İttifakı'na mı geçeceksin" eleştirilere çok sert tepki gösterdi. İnce, "Hay Allah belanızı versin. Başka bir şey demiyorum" dedi.

“BUYURUN GELİN” DERLERSE GİDECEĞİM
Muharrem İnce şöyle konuştu:
“Bayramdan önce Sayın Bahçeli telefonla aradı. Dedi ki, ‘Mektubunuzu aldım, bayramdan sonra görüşelim. Bayramınızı kutlarım’ dedi. Teşekkür etti, nezaket gösterdi Sayın Bahçeli. Ben bu mektubu Sayın Erdoğan'a da gönderdim, Sayın Kılıçdaroğlu'na da gönderdim, Sayın Bahçeli'ye de gönderdim, HDP'ye de gönderdim.

Kim geri dönüş yaparsa, ‘Buyurun gelin kapımız size açık' derse gideceğim. Sayın Cumhurbaşkanı, ‘Seni dinlemek istiyorum' derse gideceğim. Sayın Kılıçdaroğlu, Sayın Akşener derse de gideceğim… Ben ülkenin sorunlarına çözüm üretmek istiyorum.”

BAHÇELİ’NİN NELER SÖYLEDİĞİNİ ANLATTI
Bahçeli ile görüşmesinin detaylarına değinen İnce, özellikle tarımla ilgili sorunları anlattığını aktararak, MHP liderinin ‘Ben de bir çiftçi çocuğum' dediğini, ‘Bu konu üzerine kafa yormanıza teşekkür ederim. Bayramdan sonra görüşelim. Bu konuyu dinlemek isterim” diye yanıt verdiğini söyledi. İnce, “Henüz randevu konusunda dönüş yapmadı” diye ekledi.

“İYİ PARTİ’DEN BUGÜN ARADILAR”
Muharrem İnce, İYİ Parti’den geri dönüş yapıldığını açıklayarak, “Bugün İYİ Parti'den aramışlar özel kalem. Kesin bir tarih verilmedi. Tahmin ediyorum hepsi geri dönüş yapacaktır. Biz siyaset yapmıyoruz burada, çözüm önerisi üretiyoruz” dedi.

KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞECEK Mİ?
“Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme gündemde var mı?” sorusuna İnce, “Buyurun gelin derlerse giderim” şeklinde yanıt verdi.

muharrem ince memleket partisi devlet bahçeli