Muharrem İnce, seçimler ikinci tura kalırsa destekleyeceği ismi açıkladı

TAKİP ET

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, katıldığı televizyon programında seçimler hakkında konuştu. İnce, "Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kalırsa tabii ki Kılıçdaroğlu'nu desteklerim." dedi.

HaberTürk canlı yayınına konuk olan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Serap Belet ve Kürşad Oğuz'un sorularını yanıtladı. İnce, Cumhurbaşkanlığı seçimleri hakkında konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun olası Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ikinci tura kalması durumunda destekleyeceğini belirten Muharrem İnce, "Ama ben kalırsam onlardan da destek beklerim. Gerekirse ikinci tur için partimizde üyelerimizin önüne sandık koyarız” dedi.

İnce şu ifadeleri kullandı:
"Demokratik yollarla, sandıkla gitmesini istiyorum. Erdoğan yorgun. Artık yorgun, Türkiye'nin sorunlarını çözemez. Fakat tek hikayemiz Erdoğan'ı göndermek olursa onu gönderirsin ama kendin de kısa sürede gidersin. Onun için eğitim, Suriyeliler, laiklik, yolsuzluk, kamu ihale konusunda anlaşmak lazım. Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kalırsa tabii ki Kılıçdaroğlu'nu desteklerim. Ama ben kalırsam onlardan da destek beklerim. Gerekirse ikinci tur için partimizde üyelerimizin önüne sandık koyarız. Çünkü Erdoğan'ın Türkiye'ye vereceği artık bir şeyi kalmadı."

muharrem ince seçim kılıçdaroğlu chp memleket