Muharrem İnce otobüsten indi, yolda kalan arabayı itti

TAKİP ET

Muğla'ya giden Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, otobüsünün geçişine engel olan ve yolda kalan aracı itti. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Muğla'da esnafı ziyaret etti ve vatandaşlarla bir araya geldi.

İnce, Menteşe ilçesini ziyareti sırasında otobüsünün geçişinin engelleyen ve yolda kalan aracı otobüsünden inerek itti. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

İşte o anlar:

Partisinin Muğla İl Başkanlığı'nda gündemi değerlendiren İnce, toplantı sonrası partiye yeni katılan üyelere rozetlerini taktı.

İnce, "6 kuralımız var. Onlarda birisi de çevreye ve doğaya saygı gösterilmesi. Partimizin ana ilkelerinden birisi. Kadına şiddet ve çocuk istismarını yüksek sesle kınayacaksın. Siyasetten rant elde etmeyeceksin. Ayrımcılık yapmayacaksın. Bunun muhabbetini bile yapmayacaksın. Ben bıkmıştım bu Türk, Kürt, Alevi, Sünni tartışmalarından. Allah'a şükürler olsun ki bizim partimizde böyle bir şey yok. Bir diğeri de terörün her türlüsünü kınayacaksın. PKK terör örgütüdür, nokta. Ama, fakat yok. IŞİD bir terör örgütüdür, ama fakat yok. FETÖ bir terör örgütüdür. Ama fakat yok. İlkelerimiz net." dedi.

Memleket Partisi Muharrem İnce Muğla otobüs araba