Muharrem İnce, Korkmaz Karaca AKP'ye geçtikten sonra doğum gününü kutlamış!

TAKİP ET

Muharrem İnce'nin, Sezgin Baran Korkmaz'ın hediye ettiği aracı kullandığı yönündeki iddialarla gündeme gelen Korkmaz Karaca'nın 41. yaşını kutladığı görüntüler ortaya çıktı. İnce'nin Karaca, AKP'ye geçtikten sonra bu kutlamaya yapması dikkat çekti.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin, Sezgin Baran Korkmaz'ın hediye ettiği aracı kullandığı yönündeki iddialarla gündeme gelen Korkmaz Karaca’nın 41. yaşını kutladığı görüntüler ortaya çıktı.

Karaca, 2010-2017 yılları arasında Deniz Baykal'ın danışmanlığını yapmış ve daha sonra Erdoğan tarafından, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyeliği'ne atandı. İnce'nin Karaca'nın doğum gününü AKP'ye geçtikten ve Saray'a atandıktan sonra kutlaması dikkat çekti. 

İnce, Korkmaz Karaca'nın doğum gününü kutladığı görüntülerde “Korkmaz Karaca hayatımda tanıdığım hafızası güçlü insanlardan birisi. Sadece 41. yaşında değil daha ilerlemiş yaşlarında da aynı hafızaya sahip olmasını diliyorum” ifadesini kullanıyor.  

İşte o görüntüler;
Korkmaz Karaca 41. yaş gününde AKP MKYK Üyesi ve AKP Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı görevini sürdürürken Muharrem İnce’nin, Karaca’nın yaş gününü kutladığı görüntülerin ortaya çıkması çok sayıda tepkiye neden oldu. 

Öte yandan Korkmaz Karaca, Sedat Peker’in iddiaları ile gündeme gelmiş ve ardından Sedat Peker'in iddia ettiği gibi ondan gelen arabayı 3 ay boyunca kullandığını kabul etmişti.

Korkmaz Karaca kimdir? Sedat Peker, Saray'daki o ismi işaret etti: SBK'nın verdiği arabaya biniyordu!




AKP döneminde zenginleşen Ali Ağaoğlu'da Korkmaz Karaca'nın doğum günün kutlayan isimler arasında yer aldı.

muharrem ince korkmaz karaca akp ak parti