Muğla'daki olayda yeni skandal: Uzman çavuşun çıkışına izin verilmemiş!

TAKİP ET

Muğla'da bir doktoru darp ettiği iddiasıyla açığa alınan ardından alkışlar eşliğinde hedef gösterilen Uzman çavuş olayında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntülerinin ardından bir skandal daha patlak verdi. Uzman çavuşun hastanenin çıkmak istediği kapı kilitlenerek, protesto koridorunda zorunluğu olarak yürütüldüğü ortaya çıktı.

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, 14 Mart Tıp Bayramı'nda meydana gelen olaya ilişkin yeni gelişmeler yaşanıyor.

Uzman çavuş A.A.'nın, Dr. Tahir Tarımer'i darp ettiği iddia edildiği için görevden uzaklaştırılmasının ve sağlık çalışanları tarafından alkışlarla hedef gösterilmesinin ardından olayın gerçek olmadığı ortaya çıkmıştı. Daha sonra uzman çavuş A.A. görevine iade edilmiş ve doktor hakkında soruşturma başlatılmıştı.

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi, uzman çavuş A.A.'yı taburcu olma esnasında hastane içinde alkışlayan grup ve organize edenler hakkında da idari soruşturma başlattı.

Ayrıca uzman çavuş A.A.'nın hastanenin arka kapısından çıkarılması yönündeki talebinin reddedildiği belirtildi.. Görevlilerin kapıyı kitlediği ve A.A.'nın protesto koridorunda zorunluğu olarak yürütüldüğü ortaya çıktı.

Doktora şiddet uygulayıp alkışlarla ifşa edilen uzman çavuş olayında kamera görüntüleri ortaya çıktı: Doktor açığa alındı



 

uzman çavuş sağlık çalışanları soruşturma muğla doktor