Müge Anlı'yı çileden çıkaran olay: "Sen bana yargısız infaz yapıyorsun!"

TAKİP ET

Müge Anlı bugünkü programında, 17 yıl önce 48 yaşındaki evli ve 5 çocuk babası Cengiz Ünsar'ın kaçırdığı 38 yaşındaki Esra'nın umarsız tavrı karşısında kendisini tutamadı. 

Yaptığı programla gizli sırlara ışık tutan Müge Anlı, yine çok konuşulacak bir olayı aydınlatıyor. 48 yaşında evli ve 5 çocuk babasıyken 38 yaşındaki Esra’yı kaçıran Cengiz Ünsar ve Esra’yı bulmaya çalışan anne, baba karşısında Müge Anlı adeta çılgına döndü. 

“SEN BANA YARGISIZ İNFAZ YAPIYORSUN”
Cengiz Günsar, canlı yayına telefonla bağlandığında Esra'nın anne ve babasını 17 yıldır tanıdığını belirtirken Esra'yı uzun süredir sevdiğini söyledi. Müge Anlı, elefondaki Günsar'a "Siz kaç yaşındasınız? Sizin kaç çocuğunuz var? Sizin 21 yaşındaki kızınıza evli 5 çocuklu adam ona dadansa hoşunuza gider mi" diyerek tepki gösterdi. Günsar, Anlı'ya "Ben onu sevdim, sen bana yargısız infaz yapıyorsun" diye karşılık verince Müge Anlı çılgına döndü.

Günsar'ın kendisini savunurken Esra’nın annesinin sık sık gülmesine "Gülme, sen her şeyi biliyordun" diye karşılık vermesi de dikkat çekti. Yayına bağlanan Esra ise hiçbir şekilde Cengiz Günsar'a toz kondurmazken yaşadığı hayattan çok memnun olduğunu, tek eksiğin nikah olduğunu savununca Müge Anlı şaşkınlığını gizleyemedi.

“SİZ DE ONDAN ÇOK FAYDALANDINIZ BENİ KONUŞTURMAYIN”
Anne babasına çıkışan Esra, “Siz de ondan çok faydalandınız beni konuşturmayın” şeklinde konuşması da dikkat çekerken Müge Anlı, Esra'ya “Mesela hangi eksiğini gideriyor, ne istiyorsun da hemen yapıyor” sorusunu yöneltti. Esra, 'Mesela evde bir tamir işi olduğunda hemen yapıyor, evde şu bozuldu desem koşup geliyor, hangi elbiseyi istesem alıyor' diye cevap verince Müge Anlı'nın sinirleri daha çok bozuldu.

müge anlı atv