Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'ndan düğün fotoğrafı açıklaması!

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde Müge Anlı ile dünyaevine giren İstanbul Asayiş Emniyet Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Yüzbaşıoğlu, düğün fotoğraflarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

ATV'de Müge Anlı ile Tatlı Sert programını sunan Müge Anlı, canlı yayında İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini duyurmuştu.

Anlı, 25 Haziran Cumartesi günü aile üyeleri ve yakın dostlarının katıldığı bir düğünle Yüzbaşığlu ile evlendi.

Müge Anlı'nın düğününden hiçbir fotoğraf paylaşılmaması ise dikkat çekmişti. İkilinin düğün fotoğrafları merakla beklenirken Şinasi Yüzbaşıoğlu, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

İşte Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun Instagram hesabından paylaştığı nikah fotoğrafları hakkında yaptığı açıklama:

"Değerli dostlar biliyorum Nikah Törenimizle ilgili fotoğrafları çok merak ediyorsunuz ve bununla alakalı çok mesaj alıyorum. Öncelikle söylemek istiyorum ki bu süreci gizli tutmanızın sebebi sosyal medyada birçok adıma açılmış sahte hesap olması ve insanları yanlış bilgilendirilmesidir. Bu farklı algı kalkana kadar ve adıma açılmış sahte hesaplar kapatıldıktan sonra bu görüntüler sizlerle paylaşılacaktır."

müge anlı şinasi yüzbaşıoğlu düğün düğün fotoğrafı