Müge Anlı'nın ardından kardeşi Mert Efe Anlı da evlendi, düğünden görüntüler ortaya çıktı: Gelinin benzerliği dikkat çekti

TAKİP ET

İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen Müge Anlı'nın ardından kardeşi Mert Efe Anlı da dünyaevine girdi. Müge Anlı'nın kardeşi Mert Efe'nin düğününden görüntüler ortaya çıktı. Gelinin Müge Anlı'ya benzerliği dikkat çekti.

ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ isimli televizyon programının sunucusu Müge Anlı, İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile 25 Haziran Cumartesi günü aile üyeleri ve yakın dostlarının katıldığı sade bir nikahla evlendi.

Müge Anlı'nın evliliğinden 1 ay sonra kardeşi Mert Efe Anlı da dünyaevine girdi. Yasemin isimli gelinin Müge Anlı'ya benzerliği ise sosyal medyada gündem oldu.

İşte düğünden görüntüler:

Mert Efe Anlı ile Müge Anlı'nın babası İhsan Anlı ise geçtiğimiz hafta kanser nedeniyle hayatını kaybetmişti.

Müge Anlı, Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlendikten 2 hafta sonra sosyal medya hesabındaki soyadını 'Müge Anlı Yüzbaşıoğlu' olarak güncellemişti.

İstanbul Asayiş Emniyet Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu, sosyal medya hesabından düğün fotoğraflarıyla ilgili açıklama yapmıştı. Yüzbaşıoğlu, "Değerli dostlar biliyorum Nikah Törenimizle ilgili fotoğrafları çok merak ediyorsunuz ve bununla alakalı çok mesaj alıyorum. Öncelikle söylemek istiyorum ki bu süreci gizli tutmanızın sebebi sosyal medyada birçok adıma açılmış sahte hesap olması ve insanları yanlış bilgilendirilmesidir. Bu farklı algı kalkana kadar ve adıma açılmış sahte hesaplar kapatıldıktan sonra bu görüntüler sizlerle paylaşılacaktır." denişti.

Müge Anlı düğün görüntüleri düğün Müge Anlı kardeşi Mert Efe Anlı