Müge Anlı'da şaşkına çeviren sözler: "Beni eve kilitledi, 1 ay tuvaletimi kovaya yaptım"

TAKİP ET

Müge Anlı'da izleyenleri şaşkına çeviren bir olay işlendi. TikTok'ta tanışıp bir ay sonra evlilik kararı aldığı Ebru Fidan'ı düğünden 1 gün önce terk eden Ramazan Aydın, şok açıklamalar yaptı. Aydın, "Ebru, çok kıskançtı. Beni eve kilitledi. Tuvalet bozuk olduğu için bir ay boyunca tuvaletimi kovaya yaptım" dedi.

Sabah kuşağı programlarında ilginç olaylar gündeme gelmeye devam ediyor. Son örnek ise ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programından geldi.

TikTok üzerinden 25 Ocak'ta Ramazan Aydın ile tanışan ve bir ayda evlilik kararı alan Ebru Fidan, Aydın tarafından 120 bin lira dolandırıldığını iddia etti. Canlı yayında yardım isteyen Fidan, Düğün masraflarından kişisel harcamalara kadar tüm ihtiyaçları kendisinin karşıladığını söyledi. Fidan, Aydın'ın kendisini evlenme bahanesiyle kandırdığını, evini elinden aldığını ve nikahtan bir gün önce terk ettiğini iddia etti.

"TUVALETİMİ 1 AY KOVAYA YAPTIM"
Ebru Fidan'ın iddialarının ardından Ramazan Aydın da canlı yayında açıklamalarda bulundu. Fidan ile yüzleşen Aydın, iddiaları reddetti.

Aydın, "Her şeyi kendisi yaptı. Beni evliliğe zorlayan o oldu. Ben kimseyi dolandırmadım. Ebru, çok kıskançtı. Beni eve kilitledi. Kaçamadım. Tuvalet bozuk olduğu için bir ay boyunca tuvaletimi kovaya yaptım. Otelde kaldığımızda bile oğlumun odasına gidemiyordum. Arkamdan geliyordu. Beni 5 saniye yalnız bırakmıyordu" dedi.

İddia üzerine konuşan Ebru Fidan, "Yalan söylüyor. Bir ay değil, 1 hafta tuvaletini kovaya yaptı. Kendisi çok çapkındı. Kadınlarla konuşuyordu" diyerek kendisini savundu.

Ramazan Aydın'ın dolandırıcı olduğunu iddia eden bir başka mağdur kadın ise canlı yayına bağlanarak "Ramazan ile TikTok'tan tanıştık. Beni sevdiğini, birbirimize uygun olduğumuzu söyledi. Mal varlıklarını üzerime yapacağını söyledi. Yalan söylediğini anlayınca her yerden kendisini engelledim" ifadesinde bulundu. Duyduğu sözler üzerine konuşan Ramazan Aydın, "Kadının anlattıkları doğru ama Ebru'nun sözleri külliyen yalan" dedi.
 

müge anlı ebru fidan televizyon ekran tuvalet sevgili tiktok atv