Müge Anlı canlı yayınında ikna etmeye çalıştığı kızına tokat attı

TAKİP ET

Müge Anlı'nın 8 Nisan'daki bölümünde şok bir olay yaşandı. Evli ve 3 çocuklu bir adama kaçan 20 yaşındaki kızını ikna etmeye çalışan baba sarıldığı kızına tokat attı ve bayıldı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında çarpıcı olaylar yaşanmaya devam ediyor. Kızılarslan ailesi, 20 yaşındaki kızları Sibel Kızılaraslan'ın evli ve 3 çocuk babası Serdar Gezgin tarafından kaçırıldığını iddia etti.

"BEN SERDAR'I SEVİYORUM"
Serdar'ın lise yıllarından beri kızlarını takip ettiğini, para teklif ettiğini ve şiddet uyguladığını öne süren aile, kızlarının Serdar'a kaçtığını duyunca dünyaları başına yıkıldı. Serdar'la birlikte yayına katılan Sibel ise "Ben Serdal'ı seviyorum" dedi. Serdar ise "Ben kaçırmadım, kendisi isteyerek geldi" ifadelerini kullandı.

Günler sonra kızları Sibel Kızılaraslan'a canlı yayında kavuşan anne baba, "Aklını başına al, ne olursa olsun kabulümüzsün" dedi. Sibel Kızılarslan, gözyaşları içinde Serdal'ı sevdiğini ifade edince babası Ersin Kızılarslan ona tokat attı. Baba Ersin Kızılarslan attığı tokadın ardından bayıldı.

Müge Anlı ve ekibi ise yaşananların ardından şaşkınlık içinde olayı toplamaya çalıştı. Kısa bir süre sonra ise başka bir konuya geçtiler.

müge anlı tokat canlı yayın sibel sibel kızılarslan