Müge Anlı canlı yayında sordu: Jigololuk mu yapıyorsunuz?

TAKİP ET

Müge Anlı'da dikkat çeken bir olay yaşandı. Safiye Çallı isimli bir kadın, Facebook'tan tanıştığı kendisinden 15 yaş küçük sevgilisi tarafından dolandırıldığını iddia etti. 2 evini kaptırdığını söyleyen Çallı'yı dolandıran kişi Akkuşlu Cüneyt lakabıyla tanınan Cüneyt Demiral çıktı. Cüneyt, iddiaları yanıtlamak için telefonla yayına bağlandı.

Safiye Çallı, geçtiğimiz gün türkücü sevgilisi Cüneyt'in 700 bin TL değerindeki iki evini satıp kendisine arsa ve araba aldığını iddia etmişti. Bugün ise Akkuşlu Türkücü Cüneyt, yayına bağlanarak hakkındaki iddialara açıklık getirdi.

25 yıllık evliliğini noktaladıktan sonra sosyal medyadan tanıştığı türkücü Cüneyt'in 2 evini alıp kendisine arsa ve araba aldığını ve dolandırıldığını iddia eden Safiye Çallı, Müge Anlı'nın kapısını çalmıştı.

EVLERİNİN PARASINI VERDİ
47 yaşındaki Çallı, 15 yaş küçük türkücü sevgilisine evlenme vaadiyle Ankara ve Ordu'daki iki evini ve temizlik yaparak biriktirdiği paraları kaptırdığını gözyaşları içerisinde anlatmıştı. Hakkında dolandırıcılık iddiaları bulunan türkücünün eski eşi Melek ise yayına bağlanarak, kendisiyle 7 ay evli kaldığını ve şu an boşanma sürecinde olduğunu ve şahsın dolandırıcı olduğunu yeni öğrendiğini söyledi.

"ÇALIŞIRSAN İNTİHAR EDERİM"
Cüneyt ve ailesi de hakkındaki iddiaları yanıtlamak için canlı yayına katıldı. Cüneyt'in ailesi oğullarının Safiye'den para aldığını doğruladı. Cüneyt de Safiye'nin kendisine çalışma dediğini ve paraları da birlikte yediklerini iddia etti. Üstüne de Safiye'nin kendisine "Çalışırsan intihar ederim." dediğini söyledi.

"JİGOLO MUSUNUZ?"
Bu sözlerinin ardından da Müge Anlı, TDK'den "Jigolo" tanımını okuyarak "Geçimi yaşlı ve zengin bir kadın tarafından sağlanan genç, erkek sevgili. Bu işi mi yapıyorsunuz?" sorusunu yöneltti. Cüneyt Demiral ise iddiaları reddedip stüdyoya gelerek daha detaylı olarak kendini ifade edeceğini söyledi. 

müge anlı atv jigolo