Mübariz Mansimov'un lüks partisinden çarpıcı görüntüler: Hülya Avşar, Fatih Terim, Aziz Yıldırım, Mehmet Ağar...

TAKİP ET

Mübariz Mansimov'un spor ve sanat dünyasından ünlü isimlere verdiği süper lüks partiden görüntüler ortaya çıktı. Katılımcılar arasında Mehmet Ağar dikkat çekti. Partiye katılanlar arasında Hülya Avşar, Ali Ağaoğlu, Fatih Terim, Aziz Yıldırım, Ferit Şahenk gibi isimler de yer aldı.

Sedat Peker'in yayınladığı videolarla ismi gündemden düşmeyen FETÖ'den ceza alan Azerbaycanlı iş adamı Mübariz Mansimov Gurbanoğlu'nun geçmişte verdiği lüks partilerden çarpıcı görüntüler ortaya çıktı. Mansimov'un sahibi olduğu Palmali Holding'in 20 yıl kutlamalarına birçok ünlü ismin katıldığı görüldü.

Ortaya çıkan görüntüde Mansimov'un kurucusu olduğu Palmali Holding'in Çırağan Sarayı'nda düzenlenen 20 yıl kutlamasına Bülent Eczacıbaşı, Fikret Orman, Orhan Gencebay, Mahsun Kırmızıgül, Ali Ağaoğlu, Hülya Avşar, Fettah Tamince, Metin Şentürk, Hamdi Akın gibi isimlerin katıldığı görüldü. Gecede, Sibel Can ve Kubat'ın sahne aldığı ortaya çıktı.

Kutlamadan görüntüler şu şekilde;


ÖZEL YEMEKTE YILDIZLAR GEÇİDİ
Bir başka görüntüde ise Mansimov'un 2013 yılında spor ve iş dünyasının önde gelen isimlerine VIP yemek verdiği ortaya çıktı.

2013 yılında Mansimov'un sanat, iş ve spor dünyasından tanıdık isimlere Cipriani'de verdiği özel yemeğe, dönemin Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Cavit Çağlar, Ferit Şahenk ve Mustafa Koç gibi isimlerin katıldığı görüldü.

Yemeğin verildiği tarihte yapılan haberlerde ismi geçmeyen ancak yemeğe katılan bir diğer isim ise eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar oldu. 

İşte o geceden fotoğraflar;





SİBEL CAN, AĞAR VE MANSİMOV AZERBAYCAN'A GİTMİŞTİ
Sedat Peker'in videolarının ardından isimleri gündemden düşmeyen Mehmet Ağar ve Mübariz Mansimov'un Azerbaycan'da doğum günü partisinden görüntüleri ortaya çıkmıştı. Partiye, Sibel Can, Mahsun Kırmızıgül ve Mehmet Müftüoğlu gibi isimlerinde katıldığı görülmüştü.

Mehmet Ağar ve Sibel Can, Mübariz Mansimov'un doğum gününü kutlamak için Azerbaycan'a gitmişler!

mübariz mansimov mehmet ağar sibel can sedat peker aziz yıldırım fatih terim ferit şahenk