MSB acı haberi duyurdu: Pençe-Kilit bölgesinde 2 şehit, 3 yaralı

TAKİP ET

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit bölgesinde 2 askerimizin şehit olduğunu 3 askerimizin de yaralandığını açıkladı.

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz atışı sonucu 2 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı.

ŞEHİTLERİMİZİN İSİMLERİ

Miili Savunma Bakanlığı, bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz atışı sonucu P.Uzm.Çvş. Eyyüp Uğurlu ve P.Söz.Er. Mehmet Demir'in şehit olduğunu, üç kahraman askerinde yaralandığını duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz atışı sonucu 2 askerin şehit olduğunu, 3 askerin yaralandığını açıkladı.

Yaralıların derhal hastaneye sevk edildiği ve tedavilerine başlandığı belirtildi.

Bakanlığın açıklamasında "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da açılan şifalar dileriz" sözleri yer aldı.

BAKAN AKAR HAREKAT MERKEZİ'NDE

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Konya programına katılan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın Pençe Kilit Harekatı’nda iki askerin şehit olduğu bilgisini almasının hemen ardından programdan ayrılarak Ankara’ya döndüğü ve TSK komuta kademesi ile Kara Kuvvetleri Harekat Merkezi’nde toplantı halinde olduğu belirtildi.

DÜNKÜ SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERLERİN İSİMLERİ

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde dün teröristlerin düzenlediği saldırıda Teğmen Duabey Onur Öztürkmen, Uzman Çavuş Mustafa Yıldız ve Sözleşmeli Er İsmail Ünal şehit olmuştu.

detaylar gelecek...

pençe şehit