'Mor Ekmek'e yoğun ilgi

TAKİP ET

Yıllar süren aratırmanın sonunda geliştirilen ve Türkiye'de ilk kez Malatya'da üretilen mor ekmeğe ilgi her geçen gün artıyor.

Mormiks denilen maddeden üretilen ve vücutta onarım başlattığı için Japonya'da da tüketimi zorunlu olan mor ekmeğe üretime başlanmasının ardından vatandaşlar ilgi göstermeye başladı.

Koronavirüs sürecindeki yoğun talep nedeniyle simit, poğaça gibi çeşitlerinin de üretildiği fırının sorumlusu Fethi Oral "İnsanlar sağlıklı olduğu için mor ekmeğe ilgi göstermeye başladı. Uzun süre tazeliğini koruduğu için mor ekmeği, farklı şehirlere de gönderiyoruz" dedi.

UZUN SÜRE DAYANIKLI
normal unlu mamüllerine göre tazeliğini çok daha uzun süre koruyan mor ekmek, bu özelliği ile de diğer alternatiflerinin önüne geçiyor.

mor ekmek mor ekmek kalori mor ekmek sivas mor ekmek izmit mor ekmek fiyat malatya mor ekmek