Mısırlı gazeteci, Türkiye'de yaşayan Araplara '2023'ü bekleyin, AKP kaybederse Türkiye silinecek' diye seslendi

TAKİP ET

Sabır Meşhur isimli Mısırlı bir gazetecinin Türkiye hakkındaki yorumları tepki çekti. Youtube kanalından Türkiye'de yaşayan Araplara seslenen gazeteci, "2023 seçiminde ya Türkiye yok olacak ya güçlenecek" yorumunda bulundu.

Siyasal İletişimci Hande Karacusu, Sabır Meşhur isimli gazetecinin Türkiye hakkındaki yorumlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Karacasu paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Mısırlı sözde gazeteci Türkiye'de vatandaşlık almış Araplara, sığınmacılara ve AKP'nin şeriat yanlısı seçmenine sesleniyor;" Erdoğan ülkeyi İslam Hukuku ile yönetiyor,2023 seçiminde ya Türkiye yok olacak ya güçlenecek. "

"2023 SEÇİMLERİ TÜRKİYE'NİN KADERİDİR"
Konuşmalarında sıkça 2023 seçimlerine değinen Mısırlı gazeteci, "Önümüzdeki yıl 2023 seçimleri yapılacak. Bu seçimler Türkiye'nin kaderidir.Ya güçlü bir ülke olarak kalacak ya da Osmanlı İmparatorluğu gibi haritadan silinecek. Bu seçim yenisi gelir eskisi gider şeklinde değildir" dedi.

"NEDEN SURİYELİLERE OY HAKKI VERMİYORSUNUZ"
Türkiye'de 4 milyon Arap yaşadaığını söyleyen gazeteci, Suriyelilere oy hakkı verilmemesini eleştirerek,"Mülteciler de var. Onlar da insan. Erdoğan kesinlikle onlara vatandaşlık verme diyorlar. Gelenler Yunan olsaydı Erdoğan'dan onlara vatandaşlık verilmesini ve orduya alınmasını isterlerdi" yorumunda bulunuyor.

hande karacasu sabır meşhur mısırlı gazeteci