Miras kavgası büyüyor: Ece Erken'den Benan Kocadereli'ye sert sözler

TAKİP ET

Ocak ayında silahlı saldırı sonucu vefat eden Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun mirasıyla ilgili tartışma büyüyor. Sunucu Ece Erken, Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli'ye sert sözlerle yanıt verdi.

Sunucu Ece Erken, silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu tarafından tehdit edildiğini açıklamıştı.

Olayın ardından Erken ile Mahmutyazıcıoğlu'nun ailesi arasında miras kavgası olduğu ortaya çıkmıştı. Ece Erken'in "Kardeşinin mallarına çökmüşsün" yorumuna ise eski eş Benan Kocadereli yanıt verdi.

"ASIL MAL KAÇIRAN BAŞKA BİRİSİ"

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli'nin, kalan miras için "Mal kaçırma yok. Mal kaçırma değil onun adı her şey Naz ve Eda'nın. Asıl mal kaçıran başka birisi" yorumunu yaptığı iddia edildi.

ECE ERKEN'DEN SERT YANIT

Sunucu Ece Erken, Kocadereli'nin bu açıklamasının ardından sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Erken, "Böyle bir cevap verildiyse mahkemede ispat edilecek" diyerek öldürülen kocasının mallarına ilişkin, "Daha mal tespiti davası sonuçlanmadan tapusu, her şeyi eşime ait olan evi, evleri mirasçı olmadığı halde hukuksuzca nasıl kiraya verdi? Kira elden mi alınıyor? Tekne nerede? Demek ki miras aslında kabul edilmiş ama mahkemenin haberi yok. Şafak'a ait arabalar nerede? Abiyle anlaşmalı yürüyor her şey" dedi.

"REDDİ MİRAS YAPIYORUM" DEMİŞTİ

Şafak Mahmutyazıcoğlu'nun ölümünün ardından "Eşimin saatini bile istediler" diyen Ece Erken, Mayıs ayında reddi miras yapacağını açıklamıştı.

Mirası kabul etmeyeceğini duyuran Ece Erken, "Eşimi çok sevdim ve onu özlemle anıyorum ama rahmetli eşimi yıllardır gelir kapısı olarak gören ve rahmetli olduktan sonra hala görmeye devam eden bu kötü insanlarla ismimin daha fazla yan yana gelmesini istemiyorum. Biz gönülden bağlıydık, öyle kalacağız. Reddi miras yapıyorum herkese sevgi ve saygılarımla" demişti.

Ece Erken miras Şafak Mahmutyazıcıoğlu Benan Kocadereli