Milli Takım'da kriz! Stefan Kuntz'un sözlerinin ardından Tuğberk Tanrıvermiş istifa etti

TAKİP ET

A Milli Takım'da Cebelitarık maçı öncesinde kriz yaşandı. Stefan Kuntz'un ekibine katılan Spezia U19 Teknik Direktörü Tuğberk Tanrıvermiş, Kuntz'un sözleri üzerine istifa etti.

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Cebelitarık ve Karadağ ile oynanacak maçlar öncesinde bir kriz yaşandı.

A Milli Takım'da Stefan Kuntz'un ekibine katılan Spezia U19 Teknik Direktörü Tuğberk Tanrıvermiş, Kuntz'un kendisi hakkında söylediği sözlerin ardından istifa etti. Göreve başlayalı 24 saat olan Tanrıvermiş, kampı terk etti.

KUNTZ NE DEMİŞTİ?
Fanatik'in haberine göre; Alman çalıştırıcının pazartesi günü, "Tuğberk Tanrıvermiş kendisi bizimle bir iş birliği düşüncesinin sonucu olarak burada. Kendisini iki maç için ağırlıyoruz. Hamit Altıntop kendisinin daha önce genç milli takımlarda yaptıklarını da göz önünde bulundurarak iki maçlık aramıza davet ettik" şeklindeki açıklaması genç hocayı rahatsız etti. 32 yaşındaki teknik adamın 24 saat görevde kaldıktan sonra kamptan ayrıldığı öğrenildi.

TUGBERK TANRIVERMİŞ KİMDİR?
Daha önce Galatasaray altyapılarında çalışan, 2017-18 sezonunda Igor Tudor ve Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Tuğberk Tanrıvermiş, sezon sonunda Roma U15 takımının başına geçmişti. Bu takımla İtalya'da şampiyonluk yaşayan genç hoca sezon başında ise Spezia'nın yolunu tutmuştu.

stefan kuntz milli takım tuğberk tanrıvermiş