Milli Piyango Genel Müdürü Bekir Yunus Uçar da çift maaşlı çıktı!

TAKİP ET

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, sosyal medya hesabı üzerinden çarpıcı bir tutanak paylaştı. TBMM KİT Komisyonu Tutanaklarına göre Milli Piyango İdaresi Genel Müdür Vekili Yunus Bekir Uçar'ın özel bir şirkette bordrolu çalışan olduğu gözüküyor. 

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü Bekir Yunus Uçar’ın özel bir şirkette bordrolu çalışan olduğunun tespit edildiğini belirten Yavuzyılmaz, paylaştığı tutanak ile Uçar’ın Türk Telekom şirketinin alt şirketi olan SEBIT Eğitim ve Bilgi Tekonolojileri A.Ş’de genel müdür yardımcısı olduğunu açıkladı. 

Uçar, ayrıca yönetim kurulunda başkan vekilliği görevini de yürüttüğü belirlenirken Haziran 2022’ye kadar yönetim kurulunda, Nisan 2022’ye kadar da başkan vekilliğinde olacağı söylendi. 

MAAŞI 24 BİN LİRA
Genel Müdür Yardımcısı Uçar’ın maaşı aylık 24 bin lira olduğu söylenirken TBMM KİT Komisyonu Tutanakları’nı paylaşan CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, paylaşımında “Maaşını da devletten değil, bu özel şirketten alıyor. Bu nasıl iş!” ifadesi ile tepki gösterdi.

Deniz Yavuzyılmaz'ın paylaşımı şöyle;

milli piyango genel müdür çift maaş ak parti