Millet İttifakı liderleri yarın CHP Genel Merkezi'nde bir araya gelecek
Millet İttifakı'nı oluşturan 6 lider yarın CHP Genel Merkezi'nde seçim sonuçlarını değerlendirip, ikinci tur için yol haritasını belirleyecek.
CHP Genel Merkezinden 81 il teşkilatına cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi için saha çalışmalarına vakit kaybetmeden başlanılması talimatı verildi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve Genel Sekreter Selin Sayek Böke imzasıyla gönderilen "Mücadeleye devam. Buradayız!" başlıklı yazıda il ilçe ve büyükşehir tüm belediye başkanlarının kendi illerinde saha çalışmalarını yürütecekleri belirtildi.
Habertürk'ten Mahir Kılıç'ın haberine göre, Yazıda tek milletvekili olan illerin milletvekilleri hariç, 26. 27. ve 28. dönem milletvekillerinin CHP Meclis Grup Başkanlığı tarafından kendi illeri dışındaki illerde görevlendirileceği kaydedildi. Çalışmalara il başkanlıkları kadın kolları ve gençlik kolları da katılacak.