MHP'yi sarsan haber: Partilileri taşıyan araç devrildi, belediye başkan yardımcısı hayatını kaybetti

TAKİP ET

Bartın'dan Ankara'daki MHP toplantısına giden yolcu otobüsü devrildi. Kaza sonucu Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ve bir kişi hayatını kaybetti, 17 kişi yaralandı.

Bartın'dan Ankara'daki MHP Bölge İstişare Toplantısı'na katılmak için giden partilileri taşıyan otobüs, Bartın ile Zonguldak arasındaki yolun Esenyurt mevkiinde yoldan çıkarak devrildi. Saat 07.45 sıralarında meydana gelen kazada Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ve bir kişi hayatını kaybetti, 17 kişi yaralandı.

MHP’nin Ankara’da düzenlenecek olana istişare toplantısına katılmak üzere partililer 74 AJ 900 plakalı otobüs ile Bartın'dan yola çıktı. Ramazan Duduoğlu idaresindeki otobüs, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda devrildi. 

BELEDİYE BAŞKANI YARALANDI, BAŞKAN YARDIMCISI VEFAT ETTİ
19 kişinin bulunduğu otobüste yer alan Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ve MHP teşkilatından Murat Sevilmiş olay hayatını kaybetti. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ve 16 kişi ise yaralandı. 

Hastanede tedavileri süren yaralılardan 4'ünün durumunun ağır olduğu, Belediye Başkanı Cemal Akın'ın ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

MHP’DEN AÇIKLAMA
Kazayla ilgili MHP’nin Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Ankara Bölge İstişare Toplantımıza gelirken Bartın İl Teşkilatımızın içinde bulunduğu otobüsün kaza yapması sonucu hayatını kaybeden Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç’e ve teşkilatımızdan Murat Sevilmiş’e Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” denildi.

mhp bartın kaza otobüs belediye başkan yardımcısı