MHP ve İYİ Parti bu düğünde buluştu: Meral Akşener ve Mustafa Destici nikah şahidi oldu

TAKİP ET

MHP ve İYİ Partili isimler, MHP'li Oktay Vural'ın oğlunun düğününde bir araya geldi. Meral Akşener, Mustafa Destici ve AKP'li Abdülkadir Aksu nikah şahidi oldu. İşte düğüne katılan isimler...

Devlet Bahçeli’nin eski kurmaylarından MHP’nin eski grup başkanvekili Oktay Vural'ın oğlu Yavuz Vural, dün akşam Ankara’da evlendi. İncek Arena Nikah Salonundaki törene siyasilerin ilgisi büyüktü. 

Nikah törenine Şüayip Üşenmez, Müjdat Kayayerli, Faruk Bal gibi eski MHP'li bakanların yanı sıra; Mehmet Şandır, Atila Kaya, Ali Torlak, Adnan Uçaş, Kürşat Atılgan, Şevket Bülent Yahnici gibi eski MHP'li vekiller katıldı.

Ayrıca BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, AKP'li TBMM eski başkanvekili Sadık Yakut, AKP'li İçişleri eski bakanı Abdülkadir Aksu, CHP milletvekili Levent Gök, CHP'li eski grup başkanvekili Hakkı Süha Okay ve Prof. Dr. İskender Özsüz de düğündeydi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli nikaha katılmadı. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise düğüne çiçek gönderdi.

AKŞENER, DÜĞÜNDEKİLERİ AĞLATTI
Nikah şahidi olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, konuşmasıyla hem kendi ağladı hem de davetlileri ağlattı.

Ecem ve Yavuz nikahında şahitlerden biri olan Akşener, Oktay Vural’ın hayatını kaybeden eşi Tuba Vural’ı hatırlatarak, “Ben burada Yavuz’un teyzesi olarak bulunuyorum. İnşallah bu anları görüyordur” dedi. Meral Akşener ve Oktay Vural’ın gözlerinin dolduğu görüldü.

mhp iyi parti oktay vural düğün ankara bbp chp bahçeli ümit özdağ