MHP'nin Kızılcahamam kampında sürpriz isim: Bakan yardımcısı katıldı

TAKİP ET

MHP, Ankara Kızılcahamam'da kampa girdi Kamptaki toplantıya dikkat çeken bir isim katıldı. Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kırat, toplantıda sunum yaptı.

MHP, 2023 seçimleri öncesi yol haritası, parlamentoda bu yıl yapılacak çalışmalar, Türkiye ve Dünya gündemdeki gelişmeleri değerlendirmek üzere Ankara Kızılcahamam’da kampa girdi. 

Basına kapalı yapılan toplantıya dikkat çeken bir isim katıldı. Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kırat, Türkiye’nin dış politikasına ilişkin sunum yaptı. 

Cumhuriyet'in haberine göre Kırat, MHP’nin kampında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ukrayna’ya yaptığı ziyaret kapsamında gerçekleştirilen görüşmelere ilişkin MHP kanadını bilgilendirdi. 

BAHÇELİ'DEN SEÇİM TALİMATI
MHP lideri Bahçeli partililere ülke gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bahçeli’nin “tüm yöneticiler ve milletvekilleriyle, teşkilatın gelecek yıl yapılacak genel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlıklı olmasını, saha çalışmalarına ağırlık verilmesini, özellikle muhalefetin söylemlerine karşı halka Cumhur İttifakı’nın tezlerinin anlatılmasını” istediği öğrenildi. 

mhp kamp bahçeli kızılcahamam dışişleri bakan yardımcısı yavuz selim kırat