MHP'nin hedef aldığı Suat Başaran'dan Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'a cevap!

TAKİP ET

MHP'nin gençlik yapılanması olan Ülkü Ocakları'nın Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, geçmişte partide önemli görevlerde bulunmuş olan Atila Kaya ve Suat Başaran'ı hedef almıştı. Yıldırım'a cevap Suat Başaran'dan geldi.

MHP cephesinde yükselen tansiyon düşmüyor. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın MHP eski milletvekili Atila Kaya ve Alparslan Türkeş döneminde Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı yapan Suat Başaran'ı hedef almasının ardından tartışmalar devam ediyor.

"Uyardık anlamadınız, söyledik duymadınız! Sizin yaptıklarınız bozgunculuk değil açıkça Hainliktir! Hareketimize ahlaksızca saldıran kişilere ülküdaşlarımız her ortamda gereken tavrı gösterecektir" diyerek Suat Başaran'ı ve Atila Kaya'yı hedef alan Yıldırım'a cevap Başaran'dan geldi.

MHP, Atila Kaya ve Suat Başaran'ı hedef aldı: Uyardık, anlamadınız!


Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Başaran, "Haksızsak doğrusunu anlatırsınız" dedi.

Başaran'ın açıklamaları şu şekilde;
"Neden her eleştiri yapanı ihanetle suçluyorsunuz? Mafya dizisi replikleri neyin nesi? Birileri karıştırmış olabilir, ancak MHP siyasi bir partidir; televizyon dizilerinden ilham alarak yönetilemeyecek kadar ulvî ve mazisi şanla şerefle dolu bir hareketin adıdır MHP...

Kabul etseniz de etmeseniz de bu dâvâya hizmet etmiş herkesin emeği ve hakkı vardır MHP üzerinde. Hiçbirimiz maddi bir karşılık beklemedik, beklemiyoruz. Sadece saygı; fikrimize, ideallerimize, mazimize, ülkümüze ve emanete saygıdır beklediğimiz.

Biz harekete karşı değiliz; bizim karşı olduğumuz Devlet Bey'in yönetim anlayışı ve ülkücülüğün içini boşaltma çabasıdır. Elbette bu da bir iddiadır. Haksızsak doğrusunu anlatırsınız. Konudan saparak hakarete yeltenmeniz suçluluk duygusu değil se nedir?

Devlet Bey, Milliyetçi Çizgi Gazetesi'nin ortaklarından biriydi. Bu bir sır değildir, çoğu kişi bunu bilir. Hareket adına ahkâm kesen tarihten habersiz kişileri şaşkınlıkla izliyorum.

Devlet Bey'in yanında yer alıp, 'Milliyetçi Çizgi' üzerinden bana saldıranları görünce Devlet Bey adına üzülüyorum. İnsan en azından gazetenin arkasında kimin olduğunu araştırır.

Harekete ve Başbuğ'a ihanet edenlere karşı hassas olanlar önce topyekûn MHP Başkanlık Divanı'na baksın. Herkesin hafızası yerinde şükürler olsun, arşivler de ortada.

Daha çok konuşacağız; bekleyin..."

suat başaran atila kaya ülkü ocakları mhp ülkücü