MHP milletvekili Mehmet Taytak: "Muhsin Yazıcıoğlu MHP'yi böldü"

TAKİP ET

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, dikkat çeken bir açıklama yaptı. Taytak, 'MHP'yi Muhsin Yazıcıoğlu böldü. Şimdi de MHP'den beslenen bir kadın (Meral Akşener) karşı tarafa geçti. Yine böldüler ama biz küllerimizden doğduk.' dedi.

MHP Milletvekili Mehmet Taytak, “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı” kapsamında Afyonkarahisar Sultandağ ilçesinde konuştu.

Mehmet Taytak'ın açıklamsına Muhsin Yazıcıoğlu ve Meral Akşener hakkındaki sözleri damga vurdu. Taytak, Yazıcıoğlu ve Akşener için “MHP’yi böldüler” dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin “vatanı ve milleti dışında hiçbir şey düşünmediğini” söyleyen Taytak, “MHP’nin oyu yüzde 5’e düştü’ dediler. Genel başkanımız bir kere bile kendisini düşünmedi. Davası için çalıştı" diye konuştu.

Mehmet Taytak, konuşmasının devamında Muhsin Yazıcıoğlu için şöyle dedi:
“Partimizi Muhsin Yazıcoğlu ve arkadaşları böldüler. Şimdi de partimizin beslediği bir kadın çıktı, MHP’yi mahkeme mahkeme dolandırdı. Kazanamadı. Milliyetçi Hareket Parti’si yine bölündü ama küllerinden tekrar doğdu. Çünkü davamızın duacısı genel başkanımız.”

mhp mehmet taytak muhsin yazıcıoğlu meral akşener