MHP'li Hamdi Yılmaz: Yerel basını para vererek susturuyoruz, büyük vebal altındayız

TAKİP ET

MHP'li Meclis Üyesi Hamdi Yılmaz, AKP'li Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ı topa tuttu. Yılmaz, "Yerel basın para verilerek susturuluyor. 20 bürokrat işe gelmeden maaş alıyor. Bir esnaf kiraladığı yer haricinde 3000 m2 kapalı alan yer yapmış. Bu insanlık mı? Bu Müslümanlık mı?" dedi.

MHP’li Ankara Sincan Belediye Meclis Üyesi Hamdi Yılmaz, AK Partili Belediye Başkanı Murat Ercan’ı sert sözlerle eleştridi.

Belediye Meclisi'ndeki konuşmasında reklam vererek yerel gazeteleri susturduklarını söyleyen Yılmaz, "Büyük vebal altındayız" dedi.

Yılmaz, "Yerel basın para verilerek susturuluyor. 20 bürokrat işe gelmeden maaş alıyor. Bir esnaf kiraladığı yer haricinde 3000 m2 kapalı alan yer yapmış. Bu insanlık mı? Bu Müslümanlık mı?" ifadelerini kullandı.

MHP'li Hamdi Yılmaz'ın konuşması şu şekilde:

"Sincan'da 8 tane gazeteci var. Her çıktığım faaliyet raporunda da bunu söylüyorum. Birkaç tane kendini bilmez gazeteciyim diye çıkıyor, gazeteler burada, ama adamı hiç görmedim burada. Bir tanesi gelip de Meclis'i dinleyip de muhalefet partisinin söylediğini ya da iktidar partisinin söylediğini yazan yok. Ama her hafta boy boy Sincan Belediyesi'nin reklamlarını yapıyorlar. Bizden para alıyorlar. Ya bunları para vererekten niye susturacağız? Vallahi vebal altındayız arkadaşlar. Sadece basın olarak değil, birilerine bir şeyler vererek susturuyorsak vallahi vebal altındayız.

Yok Sincan'da bir basın yok. Gelsin desin ki, Hamdi Yılmaz da belediyeye övgüler yağdırdı, ya da belediyenin şu icraatlarını olumsuz buldu desin, yok. Gazeteyi çıkartalım, belediye de biliyor bunları vallahi... Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Eğer doğruyu söylemeyen arkadaşımız içinden izliyorsa vallahi vebal altındadır."

MHP Hamdi Yılmaz yerel basın