MHP'li Enginyurt'tan Altaylı'ya sert tepki

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Fatih Altaylı'nın konuğu olarak Habertürk'e katılmasıyla birlikte yeni bir tartışma başladı. MHP'den, Altaylı ve Habertürk yönetimine tepkiler üst üste gelmeye devam ediyor. En sert çıkış ise MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'tan geldi. Enginyurt, Altaylı için "İlk gördüğüm yerde düşman muamelesi göreceksin" ifadelerini kullandı.

Aykırı / Haber Merkezi

Koronavirüs günlerinden dolayı sakin seyreden siyasi gündem hızlı bir şekilde boyut ve şekil değiştirmeye başladı. Diyanet'in cuma hutbesinde eşcinselliğe eleştirilerde bulunması ve Ankara Barosu'nun ani çıkışı siyasetin iklimini değiştirdi.

Son tartışma ise MHP ve Habertürk arasında yaşanıyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i canlı yayında konuk olarak ağırlayan Fatih Altaylı ve Habertürk yönetimi özellikle MHP'lilerin tepkisini çekti. Programda kullanılan ifadeleri eleştiren MHP'liler üst üste açıklamalar yaparak Habertürk ve Altay'lıya tepki gösterdiler.

Bu tepkilere Fatih Altaylı'dan da benzer sertlikte bir cevap geldi.

Fatih Altaylı'dan MHP'li isme yanıt



Son çıkış ise MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'tan geldi.

Enginyurt kişisel twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

HABERTÜRK KANALINI PROTESTO EDİYORUM.
@HaberturkTV
sahibi Turgay Ciner,sen ve senin başı boş havlayan itinden tiksindik. Ülkücü düşmanlığı size prim kazandırmaz. Fatih Altaylı denilen kendini beğenmiş zavallı. Bir Ülkücü olarak,gördüğüm ilk yerde düşman muamelesi göreceksin.

cemal enginyurt fatih altaylı mhp meral akşener