MHP'li Bekir Sıtkı Tarım'dan Sinan Ateş açıklaması: 2 tane bebesi var, eşi var o yüzden susuyoruz

TAKİP ET

MHP Trabzon Milletvekili Adayı Bekir Sıtkı Tarım, Sinan Ateş'in silahlı saldırıda öldürülmesine ilişkin sorulan soruya yanıt verdi. Tarım, "İki tane bebesi var, eşi var, o yüzden susuyoruz" dedi.

MHP'nin Trabzon 1. sıradan Milletvekili Adayı olan Bekir Sıtkı Tarım, Ankara'da silahlı saldırı sonucu öldürülen Sinan Ateş hakkında sorulan bir soruya yanıt verdi.

Trabzon'da yerel yayın yapan 61 Saat'e konuşan Tarım, Sinan Ateş cinayetinin seçimlerde kendilerine oy kaybettirmeyeceğini söyledi ve "İki tane bebesi var, eşi var, o yüzden susuyoruz" dedi.

Tarım'ın açıklaması şöyle:

"Sinan Ateş cinayeti bize hiç oy kaybettirmeyecek. Ülkücü hareketin içinde olan insanlar, yapılan bir hamlenin, içinde yaşadığımız bir hamlenin, Genel Başkanımız tarafından piyasaya sunulduğu zaman bunun "Devlet Bahçeli burada yapmışsa doğru yapmıştır" anlayışına herkesin gelmesi lazım.

Sinan Ateş'e sahip çıksaydık söylenecek şeyleri buradan söylemek istemiyorum. Sahip çıkıldı, söylenecek şeyleri herkes gördü. Sinan Ateş'in Ülkücü hareketin içinde bulunduğu zaman için Genel Başkanımız tarafından gösterilmiş bir ahde vefa vardır. Ama ondan sonraki süreçte ne yapmış olduğu, kimlerle birlikte olduğunu bildiğinden frene basmıştır Genel Başkanımız. İki tane bebesi var, eşi var. Onların rencide olmaması için susuyoruz."

Sinan Ateş Bekir Sıtkı Tarım MHP