MHP Kartal İlçe Başkan Yardımcısı Erkan Hançer'in vurulma anı ortaya çıktı

TAKİP ET

Kameraların önünde şoke eden infaz. MHP Kartal İlçe Başkan Yardımcısı Erkan Hançer, marketten çıktığı sırada vurularak hayatını kaybetti. Tetikçinin rahat tavırları ve yüzünü gizleme gereği bile duymaması dikkat çekti.

MHP Kartal İlçe Başkan Yardımcısı Erkan Hançer, geçtiğimiz Salı günü İstanbul Sancaktepe'de silahlı saldırıya uğramıştı. Ağır yaralanan Hançer, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İddiaya göre, alışveriş yapmak amacıyla girdiği marketin çıkışında bir kişinin silahlı saldırısına uğrayan Hançer, başına isabet eden kurşunla ağır yaralandı. Durumu ağır olan Hançer, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Erkan Hançer'in aslen Karslı olduğu öğrenilirken, ikamet ettiği ilçede oldukça sevilen bir kişi olduğu ifade edildi.

Hançer'in hayatını kaybetmesinin ardından parti tarafından da başsağlığı mesajları geldi. 

MHP'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, "MHP Kartal İlçe Başkan Yardımcımız hain ve hunhar bir suikaste kurban gitti…Bu alçak katilin derhal bulunmasını, en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz…Erkan Hançer kardeşimize Allah’tan rahmetler niyaz ediyoruz…Başımız sağ olsun…" açıklaması yaptı.

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, "MHP Kartal İlçe Başkan Yardımcımız Erkan Hançer’in hain bir saldırı sonucu vefatını büyük üzüntüyle öğrendim. Cenab-ı Allah rahmetiyle, merhametiyle muamele eylesin. Ailesinin ve yakınlarının başı sağ olsun. Acısını yürekten paylaşıyorum Mekanı cennet olsun."

MHP Erkan Hançer