MHP'den erken seçim ve Cumhurbaşkanı adayı açıklaması

TAKİP ET

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım'dan seçim ve adaylık hakkında açıklama geldi. Yıldırım, "Erken seçim diye bir şey yok. Önümüzdeki seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan MHP'nin de Cumhurbaşkanı adayıdır' dedi.

MHP tarafından düzenlenen ‘Adım Adım 2023, İl İl Anadolu' toplantısı Diyarbakır'da gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Yıldırım, “Önümüzde 2023 seçimleri var, erken seçim diye bir şey yok. Önümüzdeki seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan Cumhur ittifakının da Milliyetçi Hareket Partisi'nin de cumhurbaşkanı adayıdır” dedi.

Yıldırım, şu ifadeleri kullandı;
"Önümüzde 2023 seçimleri var, erken seçim diye bir şey yok. Ama seçim çalışması evvelden başladı. Cumhur ittifakı olarak MHP olarak önümüzdeki seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan Cumhur İttifakı'nın da Milliyetçi Hareket Partisi’nin de cumhurbaşkanı adayıdır. Bunu çok evvel açıkladık. 2023 seçimlerinde bir hedefe doğru yoğunlaşmamız lazım. Bu hedef ne? Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar cumhurbaşkanı yapmak Cumhur İttifakı'nı da mecliste birinci parti olarak çıkarmamız lazım."

mhp erken seçim aday erdoğan bahçeli 2023