MHP'de sıcak saatler: Baki Ersoy partiden ihraç ediliyor

TAKİP ET

"Zamlar bu milletin belini büküyor. Bunları görmemezlikten gelemeyiz" açıklaması nedeniyle disipline sevk edilen MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Ersoy, MHP'den ihraç ediliyor.

MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk, Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy'un parti üyeliğinden "tedbirli ve kesin çıkarılma cezası" için disiplin işlemlerinin başlatıldığını açıkladı.

Öztürk, Ersoy’un parti tüzüğünün 78. maddesinin 4-c, 4-e, 4-i bentleri ile 81. maddesi uyarınca tedbirli olarak parti üyeliğinden kesin çıkarma cezası ile cezalandırılması için Merkez Disiplin Kurulu’na sevk edildiğini ve Ersoy hakkında disiplin işlemlerinin başlatıldığını açıkladı.

ERSOY NE DEMİŞTİ?
Ersoy, 'vatandaşın enflasyondan inanılmaz derecede muzdarip olduğunu' belirterek “Açıklanan rakamların üzerinde enflasyon oranları var. Zamlar bu milletin belini büküyor. Bunlar gerçek. Bunları görmemezlikten gelemeyiz. Bunları konuşmamız gerekiyor. Bunları yok sayamayız. Bir şey yok saydığınızda problem ortadan kalkmıyor ve bu tepkiyi getiriyor” ifadelerini kullandı.

 

bakir ersoy mhp ihraç disiplin ekonomi enflasyon