MHP'de Devlet Bahçeli'yi kızdıracak görüntü: İhracı istenen vekille fotoğraf paylaştılar

TAKİP ET

MHP'de dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Meclis'te bir grup MHP'li vekil, "Hayat pahalılığı ve enflasyonu görmezden gelemeyiz" dediği için kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilen Baki Ersoy ile fotoğraf paylaştı.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, geçtiğimiz hafta katıldığı bir canlı yayında ekonomiye ilişkin konuşmuş ve "Hayat pahalılığı ve enflasyonu görmezden gelemeyiz" demişti. Ersoy, bu sözlerinin ardından Devlet Bahçeli'nin isteğiyle kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilmişti.

Partiden ihraç edilmesi beklenen Ersoy ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. TBMM'deki bir grup MHP'li vekil, sosyal medyadan Ersoy ile fotoğraf çektirdi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter,  fotoğrafı Facebook hesabından altına not düşmeden paylaştı. MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay da fotoğrafı Twitter hesabından paylaştı. Yönter, Atay'ın paylaşımını retweet etti.

MHP Genel Merkezi tarafından ihracı istenen Baki Ersoy ile birlikte İzzet Ulvi Yönter’in Meclis’te yan yana poz vermesi Baki Ersoy’a destek olarak yorumlandı.

İşte o fotoğraflar:

bahçeli mhp meclis vekil ihraç devlet bahçeli disiplin baki ersoy izzet ulvi yönter