MHK'da hakem kıyımı devam ediyor: Zorbay Küçük'e sezon sonuna kadar maç yok!

TAKİP ET

Derbilerde verdiği kararlarla sezonun en çok tartışılan hakemi olan Zorbay Küçük'ün kalemi kırıldı. MHK'nın, son olarak Trabzonspor-Beşiktaş maçındaki kural hatası nedeniyle Küçük'e bu sezon bir daha maç vermeyeceği belirtildi.

Süper Lig'de görev yapan 13 hakemin görevine son veren MHK, bir hakemi daha kızağa çekiyor. 

Sezonun en tartışılan hakemi olan Zorbay Küçük, Trabzonspor-Beşiktaş maçında yaptığı kural hatasıyla MHK'nın sabrını taşırdı.

Küçük verdiği ve vermediği kararların dışında Trabzonspor- Beşiktaş maçında çok büyük bir skandala imza attı. Hüseyin Türkmen'in Uğurcan Çakır'a verdiği geri pas sonrası hakem Zorbay Küçük, çift vuruşu yanlış yerden kullandırdı.

Fanatik'in haberine göre; mücadele sonrası kurala uymadığı hakem yorumcuları tarafından dile getirilen ve başka Beşiktaşlılar olmak üzere futbolseverlerin tepkisini alan FIFA kokartlı genç hakem, kızağa çekilecek.

MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun, skandal hata sonrası adeta küplere bindiği ve yakın çevresiyle gece geç saatlerde yaptığı görüşmelerde de bu rahatsızlığını dile getirdiği ileri sürülüyor. MHK'nın bugün ve yarın kulüplerden gelecek olası itirazı bekleyeceği, itiraz dilekçesi gelmese daha Zorbay Küçük'ü sezonun geri kalan kısmında görevlendirmeyeceği ifade ediliyor.

mhk tff futbol spor hakem zorbay küçük trabzonspor beşiktaş